Opskrift

Spinatpandekager

maj 11, 2015

Spinatpandekager

Dårlig samvittighed.. To måneder uden nye opskrifter – men jeg stopper ikke! Min passion er at lave mad – det er mit rum, hvor jeg kan være i min egen lille verden og koble af.
Denne opskrift synes jeg bestemt heller ikke, at I skal snydes for. Den er virkelig lækker og nem. Samt den indeholder de sunde blade, nemlig spinat.

Ca. 5 pandekager
Ingredienser 

3 dl. hvedemel
4 dl. sojamælk (gerne den sukkerfri)
ca. 100 g. frisk hakket spinat
1 spsk. bagepulver
Salt
Evt. paprika og urtesalt

Fremgangsmåde

Bland hvedemel, bagepulver og salt i en skål
Tilsæt så sojamælken og rør rundt, til der ikke er klumper i
Put så spinaten op i skålen og bland det hele
(Hvis det ønskes, så put nogle krydderi i – jeg synes urtesalt og paprika er lækkert i!)

Varm en pande på høj varme med olie på
Fyld en kop med dejen
Hæld det på den varme pande – men hav med det samme en grydeske fremme, så du kan brede dejen ud – da den ikke selv gør det
Vend pandekagen, når du kan se den har fået farve i kanterne

Når den anden side også er færdig, er den done og klar til at blive spist!

Spis den med det ønskede fyld

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply