Opskrift

Hokkaido-tærte

oktober 27, 2016

hokkiado-tærte

Efterår er for mig en rigtig smuk årstid. Jeg elsker at gå udenfor og mærke den friske luft og se på alle de gule blade på jorden og på træerne. Det betyder selvfølgelig også mere mørke og mere kulde – men hvorfor ikke udnytte det og bruge det som en undskyldning for lidt ekstra hygge og lidt ekstra af de tunge grøntsager 😉

Den her opskrift er super nem, hurtig og billigt!

Ingredienser

1 pakke butterdej
½ hokkaido græsker
1 lille rødløg
Lidt olivenolie
Lidt rosmarin

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader på over-under varme og læg en butterdejspakke på en bageplade (jeg købte i Rema1000). De fleste skulle være veganske – den her er i hvert fald.
Bøj alle kanterne – de bliver dejligt sprøde, når de bliver bagt.
Skær hokkaido-græskeret ud i tynde skiver (som på billedet) og fordel dem tæt på hinanden på butterdejspladen.
Skær derefter et lille rødløg ud i skiver også og fordel dem ovenpå skiverne.
Stryg lidt olivenolie på – ikke så det svømmer, men så det er godt fordelt. Stryg lidt rosmarin på også.
Put den i ovnen i 20 min til at starte med, og giv den derefter 10 min og hold øje med den – man kan dufte, når den er ved at være færdig 😉
Når den er gylden brun er den færdig og klar til at spise 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply