Opskrift

Fredsfisk med fennikel-remoulade

november 3, 2014

blog

I går fik jeg en overdådig aftensmad. Jeg var ret træt, men havde alligevel energi nok til at lave mad. Trætheden skyldtes nok, at jeg lige inden havde deltaget i holdtræningen “BodyControl” i 37 graders varme – et nyt hold i fitness world. Det var en okay måde at træne på, men til sidst blev varmen ulidelig og det blev ubehageligt. Jeg er i forvejen ikke god til varme i for langtid af gangen, så styrketræning i sådan en varme blev lidt for meget til sidst.
Den såkaldt overdådige aftensmad, jeg fik lavet var: Fredsfisk med en fennikelremolade, en bønnesalat og sprøde bønnefritter.
Opskriften på Fredsfisken kommer fra madbloggeren Månebarnet, men er værd at blive ført videre, da det er det veganske svar på en fiskefilet.

Ingredienser

300g pastinakker
2 dl. kikærtemel
2 dl. vand
1 fed hvidløg
Karry
Almindelig paprika
Meget lidt røget paprika
Havsalt
Peber
Rasp til panering

Fremgangsmåde

Skræl pastinakkerne og skær dem i stykker på ca. ½ cm. Bag dem i 10 min. i ovnen.

Bland kikærtemel, vand, hvidløg, karry, paprika, røget paprika, havsalt og peber sammen. Rør rundt til  det bliver som en pandekagedej. Smag til om du synes der mangler noget.

Hæld det i en tallerken og hæld rasp i en anden tallerken.

Dyb så pastinakkerne i dejen og derefter i raspen og så op på en pande med en middel varme.


I får også lige opskriften til fennikel-remouladen. Den smager ikke af en normal remoulade, men passer alligevel godt til fredsfisken.

Ingredienser

1 fennikel
Lidt syltede agurker
5 spsk. sojayoghurt
3 spsk. sojafløde
2 tsk. dijonsennop
Lidt karry
Lidt gurkemeje

Fremgangsmåde

Skær fennikel og syltede agurker ud.

Bland det hele sammen – og wupti – så har du en fennikel-remoulade.

Kan dog godt anbefales, at stilles i køleskabet i nogen tid, inden den skal spises.

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jette Lisa november 3, 2014 at 4:55 pm

    åhhrrr det ser godt ud Nanna!! Det vil jeg afprøve 🙂

    • Reply nannarasch november 3, 2014 at 9:48 pm

      Det er også lækkert! Håber du vil synes om det 🙂

    Leave a Reply